سوزاندن چربی ها با فلفل سیاه

فلفل سیاه که هر روز در غذاهایمان استفاده می کنیم، خاصیت ضد چربی دارد.

فلفل سیاه

فلفل سیاه و خاصیت ضد چربی

به دلیل داشتن ماده «پپرین» که موجب طعم تند فلفل می شود، تشکیل سلول های جدید چربی را متوقف می کند و خاصیت ضد چربی دارد.

تحقیقات گذشته نشان می دهد که فلفل سیاه علاوه برداشتن مزیت های بسیار بر سلامتی، میزان چربی جریان خون را کاهش می دهد.کنون محققان طی تحقیقات آزمایشگاهی و مدل های کامپیوتری دریافتند که «پپرین» در فعالیت ژنی که مسئول کنترل تشکیل سلول های جدید چربی است، دخالت می کند.

«پپرین» همچنین ممکن است فعالیت های زنجیره ای متابولیکی که در حفظ کنترل چربی نقش دارد را هدف قرار دهد.ژوهشگران معتقدند که این یافته باعث استفاده وسیع از عصاره پیرین یا فلفل سیاه در جنگ با چربی و سایر بیماری های مربوطه خواهد شد.

اگر در این نوشته ایراد نوشتاری می بینید، آن قسمت از متن را انتخاب نموده و کلیدهای ترکیبی Ctrl+Enter را فشار دهید. این گزارش به دست نویسنده متن خواهد رسید.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: