۶ غذایی که خروپف را متوقف می کنند

6 غذایی که خروپف را متوقف می کنندReviewed by سینا برنجی on Sep 5Rating:

یکی از مطالعات اخیر دانشمندان پزشکی دانشگاه هاروارد، به ۶ خوراکی منجر شده است که موجب از بین رفتن خروپف های شبانه شما می شود.

 6 غذایی که خروپف را متوقف می کنند | اس بی وب

6 غذایی که خروپف را متوقف می کنند

عسل، شیر سویا، پیاز، ماهی ، زردچوبه و چای، طبق این تحقیقات از خروپف جلوگیری می کنند.

خروپف زمانی رخ می دهد که ماهیچه های گلو از حالت انقباض خارج می شوند (اصطلاحاً ریلکس می شوند) و زبان در قسمت انتهایی حقره دهان قرار می گیرد و مجاری انتهایی گلو باریک و مرتعش می شوند. این فرآیند سبب تولید صدا در زمان تنفس می شود. خروپف معمولاً برای دیگر افراد خانواده به اندازه ای آزار دهنده است که معمولاً دچار اختلال خواب و مشکلات عصبی می شوند.

خروپف دلایل گوناگونی دارد، تحقیقات نشان می دهد که رژیم عذایی و استفاده از عذاهای چرب، به دلیل ایجاد تورم در بافت گلو و سینوس ها، مهم ترین دلایل بروز خروپف هستند. برخی از مواد غذایی از بروز خروپف جلوگیری می کنند.

این مواد عبارتند از: شیر سویا، عسل، چای، زرد چوبه، ماهی، پیاز

از دست ندهید:   انفجار بزرگ چه مدت طول کشید؟

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *