چنگالی که طعم غذا را تغییر میدهد!

چنگالی که طعم غذا را تغییر میدهد!Reviewed by فاطمه فدائی on Sep 4Rating:

آیا میدانستید با الکتریسیته می توان طعم غذاها را بازسازی کرد؟ این موضوع برای شما هم حتما جذاب است و محققان ژاپنی قدم اول را برای کشف آن برداشته اند.

چنگالی که طعم غذا را تغییر میدهد!

خانم هیرامی ناکامورا محقق دانشگاه توکیو میجی است و فن آوری تغییر طعم غذا را برای افرادی که رژیم های غذایی خاص دارند بسیار مناسب میداند. او می گوید: بیمارانی که به فشار خون مبتلا هستند و نباید غذاهای نمکی بخورند به راحتی می توانند با استفاده از این چنگال ها طعمی مانند نمک را در هنگام استفده از آن در دهانشان حس کنند. این چنگال ها مانند سوییچ عمل میکنند و وقتی شما غذای بدون نمک را در دهان میگذارید، طعم شوری به دهان شما می دهد و در حقیقت غذایتان بدون مزه نخواهد بود.

ناکامورا درباره ی اینکه چطور الکتریسیته را به غذا اضافه کرده است توضیح می دهد: همیشه  با خودم فکر می کردم چطور ما با با استفاده از کلمات و زبانمان می توانیم با کامپیوترهایمان کار کنیم و حتی با آن ها حرف می زنیم و شاید راهی باشد که بتوان احساس را به آن نشان داد که در همین افکار برق را به مواد غذایی مختلف اضافه کردم و فهمیدم طعم آن ها را تغییر می دهد. این خان محقق متوجه شد که الکتریسیته به تنهایی طعم ندارد و ولتاژهای مختلف آن را بر روی بدن خودش امتحان کرد تا ضرری برای دیگران نداشته باشد او می گوید طعم های اصلی که زبان ما آن را می شناسد؛ تلخی، شیرینی، شوری و ترشی است که به هر حال برق آن ها را تحریک می کند، اما هنوز نمی دانیم این اتفاق دقیقا چطور رخ می دهد. با اضافه کردن برق به این چنگال ها می توانیم به زودی طعم های مختلف را انتقال دهیم و شما مانند موسیقی که می توانید روی سایت قار دهید، از این پس می توانید طعم های مختلفی که امتحان کرده این و دوست داشته یا نداشته اید را آپلود کنید تا دیگران از آن استفاده کنند.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *