چرا وقتی شیر می جوشد افزایش حجم می دهد؟

چرا وقتی شیر می جوشد افزایش حجم می دهد؟Reviewed by سینا برنجی on Oct 15Rating:

شیر از آب، چربی، قند و پروتئین تشکیل شده است. این مواد با یکدیگر مخلوط شده اند و اختلاط آنها موجب زیاد شدن گرانروی شیر نسبت به آب شده است.وقتی شیر می جوشد، آب شروع به بخار شدن می کند؛ اما حباب های بخار آب که از داخل شیر بالا می آیند به راحتی حباب هائی را که در آب جوش تشکیل می شود نمی ترکند.

مواد مخلوط در شیر این حباب ها را پایدار تر می کند و باعث می شوند که روی هم انباشته شوند و حجمشان آنقدر زیاد شود که از ظرف بیرون بریزد.

از دست ندهید:   چرا رطوبت باعث خراب شدن چوب می شود؟

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *