چرا عسل شکرک می زند؟

عسل محلولی اشباع شده از گلوکز و فروکتوز است. چنین محلولی ذاتاً ناپایدار است و در نتیجه به طور طبیعی تمایل دارد با گذشت زمان متبلور شود (شکرک بزند)…

چرا عسل شکرک می زند؟ | اس بی وب

چرا عسل شکرک می زند؟

با توجه به حلالیت کمتر گلوکز در مقایسه با فروکتوز، هرچقدر محتوای گلوکز در شهد گلهایی که عسل از آن به دست می آید بیشتر باشد، عسل زودتر متبلور می شود.

عسل تجاری تحت گرمادهی و تصفیه قرار می گیرد تا بلورها و دانه های گرده آن حذف شود. با حذف این مواد که به عنوان هسته ای برای رشد بلور عمل می کنند، عسل مدت زمان بیشتری در حالت مایع باقی می ماند.

دما نیز عامل مهمی در متبلور شدن عسل است، بین دمای 10 تا 15 درجه سانتی گراد عسل سریع تر متبلور می شود.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *