چرا ظرف غذا در مایکروویو داغ نمی شود؟

چرا ظرف غذا در مایکروویو داغ نمی شود؟Reviewed by سینا برنجی on Aug 10Rating:

اجاق های مایکروویو همان طور که از نامشان پیداست، با امواج مایکروویو کار می کنند.

چرا ظرف غذا در مایکروویو داغ نمی شود؟ | اس بی وب

چرا ظرف غذا در مایکروویو داغ نمی شود؟

امواج های مایکروویو، امواج رادیویی با طول موج کوتاه هستند که مثل پرتوهای مرئی نور، بخشی از طیف الکترو مغناطیسی را تشکیل می دهند. این امواج در برخورد با یک ماده ممکن است منعکس، منتشر یا جذب شوند.

مواد فلزی این امواج را کاملا منعکس می کنند. مواد غیرفلزی مثل شیشه و پلاستیک امواج را از خود عبور می دهند و موادی که در ساختمان آنها آب وجود دارد مانند غذاها انرژی این امواج را جذب می کنند.

موادی توسط پرتوهای مایکروویو گرم می شوند که بتوانند این امواج را جذب کنند و موادی پرتوهای مایکروویو را جذب می کنند که دارای رطوبت یا آب باشند.

پس شیشه و پلاستیک که رطوبت ندارند، توسط مایکروویو گرم نمی شوند. بنابراین در فرهای مایکروویو، غذا داغ می شود و ظرف آن سرد می ماند.

از دست ندهید:   خرس های قطبی چگونه خود را گرم می کنند؟

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *