چرا ظرف غذا در مایکروویو داغ نمی شود؟

اجاق هاي مايكروويو همان طور كه از نامشان پيداست، با امواج مايكروويو كار مي كنند.

چرا ظرف غذا در مایکروویو داغ نمی شود؟ | اس بی وب

چرا ظرف غذا در مایکروویو داغ نمی شود؟

امواج هاي مايكروويو، امواج راديويی با طول موج كوتاه هستند كه مثل پرتوهای مرئي نور، بخشی از طيف الكترو مغناطيسی را تشكيل می دهند. اين امواج در برخورد با يك ماده ممكن است منعكس، منتشر يا جذب شوند.

مواد فلزی اين امواج را كاملا منعكس می كنند. مواد غيرفلزی مثل شيشه و پلاستيك امواج را از خود عبور می دهند و موادی كه در ساختمان آنها آب وجود دارد مانند غذاها انرژی اين امواج را جذب می كنند.

موادي توسط پرتوهاي مايكروويو گرم مي شوند كه بتوانند اين امواج را جذب كنند و موادي پرتوهاي مايكروويو را جذب مي كنند كه داراي رطوبت يا آب باشند.

پس شيشه و پلاستيك كه رطوبت ندارند، توسط مايكروويو گرم نمي شوند. بنابراين در فرهاي مايكروويو، غذا داغ مي شود و ظرف آن سرد مي ماند.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *