چرا باید هر روز آجیل خام خورد؟

چرا باید هر روز آجیل خام خورد؟Reviewed by سینا برنجی on Apr 11Rating:

آجیل در پیشگیری از سرطان، لاغری، کم کردن کلسترول و دیابت نوع دوم موثر است…قیمت آجیل با کیفیت مناسب در ایران بالاست و ما نیز این نکته را می دانیم. اما گاهی باید برای سلامتی هزینه کرد.

بر اساس آخرین پژوهش های چاپ شده در نشریه ی New England Journal of Medicine افرادی که روزانه یک مشت آجیل خام مصرف کنند، ۲۰ درصد کمتر از افرادی که روزانه این مقدار آجیل مصرف نمی کنند، در معرض خطر مرگ ناگهانی قرار دارند.

چرا باید هر روز آجیل خام خورد؟ | اس بی وب

علاوه بر این، مصرف آجیل می تواند خطر مرگ ناگهانی ناشی از سکته قلبی را تا ۲۹ درصد کاهش دهد.

از سوی دیگر خطر مرگ ناگهانی ناشی از ابتلا به سرطان نیز با مصرف روزانه یک مشت آجیل خام تا ۱۱ درصد کاهش می یابد.

مصرف آجیل خام خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، سنگ کیسه صفرا و دیابت نوع دوم را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

چرا باید هر روز آجیل خام خورد؟ | اس بی وب

از طرفی خوردن روزانه یک مشت آجیل خام باعث کاهش و کنترل اشتها و در نتیجه کاهش وزن می شود. دلیل آن هم روغن و فیبر موجود در این خوراکی هاست.

آجیل خام باعث کاهش میزان کلسترول هم می شود. به این ترتیب قلب و مغز در خطر ناشی از کلسترول بالا در امان می مانند.

چرا باید هر روز آجیل خام خورد؟ | اس بی وب

بر اساس بررسی انجام شده، خطر مرگ ناگهانی در افرادی که آجیل نمی خورند و مثلاً هر ده روز یکبار، یک مشت آجیل خام می خوزند، تا ۷ درصد کاهش می یابد. این رقم در افرادی که هفته ای یکبار یک مشت آجیل می خورند، ۱۳ درصد، افرادی که ۵ تا ۶ بار مصرف می کنند، ۱۵ درصد و آنهایی که هر روز آجیل خام مصرف می کنند ۲۰ درصد است.

چرا باید هر روز آجیل خام خورد؟ | اس بی وب

از دست ندهید:   چرا زنان نسبت به مردان کالری کمتری نیاز دارند؟

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *