گوجه فرنگی و فواید آن + عکس

گوجه فرنگی و فواید آن + عکسReviewed by پوریا داوطلب on Jul 13Rating:

رب گوجه فرنگی یکی از مهم ترین چاشنی های غذاهای ایرانی است و علاوه بر آن ماده اولیه بسیاری از محصولاتی نظیر سس ها و کنسروهای مختلف به شمار می آید . گوجه فرنگی میوه ای ارزشمند است . آنتی اکسیدان موجود در گوجه فرنگی به نام «لیکوپن» باعث ایجاد رنگ قرمز در این میوه می شود و با رادیکال های موجود در بدن که باعث بروز بیماری سرطان ، پیری زودرس و بیماری های قلبی می شود مبارزه می کند . تاثیر لیکوپن زمانی بیشتر می شود که گوجه فرنگی حرارت دیده باشد . رب گوجه فرنگی حاوی هر چهار کارتینوئید آلفا و بتا، لوتئین، و لیکوپن است که هریک از این کارتینوئیدها خواص خاص خود را داشته و در کنار یکدیگر نیز فواید بیشتری را ایجاد می کنند. همچنین پتاسیم موجود در رب گوجه فرنگی از سرطان پروستات و لوزالمعده نیز به طور قابل ملاحظه ای جلوگیری می کند.

 

اگر می خواهید علاوه بر این ویتامین ها، امتیازات بیشتری از قبیل برخورداری از مقدار غلیظ‌ تر آنتی‌اکسیدان لیکوپن و محافظت از اشعه‌های مضر ماوراء بنفش داشته باشید از رب گوجه فرنگی در غذاهایتان استفاده کرده و آن را دست کم نگیرید . یکی از اتفاقات طبیعی که برای رب گوجه فرنگی می افتد کپک زدگی آن است از اینرو توصیه می گردد رب گوجه فرنگی را پس از بازکردن در یخچال و با دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود .

از دست ندهید:   بعد از فست فود چای بنوشید

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *