آیا می توان فناوری مایکروویو را برای سرد کردن غذا به کار برد؟

آیا می توان فناوری مایکروویو را برای سرد کردن غذا به کار برد؟Reviewed by سینا برنجی on Jan 11Rating:

مایکروویو می تواند در عرض چند دقیقه پیتزای یخ زده شما را به غذائی خوشمزه تبدیل کند؛ امّا آیا می تواند بستنی شما را از آب شدن نجات دهد؟

پاسخ خیر است!

مایکروویو برای پختن غذا از تبدیل ولتاژ برق به امواج پرانرژی الکترومغناطیسی استفاده می کند. مولکول های موجود در غذا که عمدتاً آب و چربی هستند این انرژی را دریافت می کنند و با سرعت بالا شروع به جنبش می کنند. این حرکت سریع مولکول ها باعق ایجاد حرارت و در نتیجه گرم شدن فضای اطرافشان می شود.

اما متأسفانه این عملیات یک طرفه است! مایکروویو ها می توانند به اتم ها سرعت ببخشند، ولی نمیتوانند باعث حرکت آهسته تر آنها شوند.

از دست ندهید:   چرا نباید نوشابه انرژی زا خورد؟

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *