آشپزی| ذرت مکزیکی

آشپزی| ذرت مکزیکیReviewed by پوریا داوطلب on Aug 15Rating:

ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدار ترین غذا ها در ایران است پس چرا از بیرون از منزل تهیه کنیم؟ خودمان از این پس در زمان ۱۰ دقیقه برای ۲ نفر در منزل درست خواهیم کرد! 😀

ذرت مکزیکی

 

 

کنسرو ذرت : ۱ عدد

قارچ خرد شده : ۵۰ گرم

کره گیاهی : ۳۰ گرم

پودر سیر : ۱ ق چ خ

پودر آویشن : ۱ ق چ خ

فلفل سیاه : به میزان دلخواه

آبلیموی تازه : ا ق س خ

سس مایونز : در صورت دلخواه

پنیر پیتزا : ۵۰ گرم

۱) قارچ را ورقه ای خرد کنیدو مراه کمی کره گیاهی تفت دهید.

۲) کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیق در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.

۳) مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.

۴) کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا ، آبلیمو را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سپس سرو کنید

نکته : دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که داغ است اضافه شود ، چرا که کره از مواد جدا می شود.

سس مخصوص | مایونز

 

سرکه سفید : ۱ لیوان

آرد سفید : ۱/۲ لیوان

آب : ۱ لیوان

شکر : ۲ ق غ خ

تخم مرغ : ۴ عدد

نمک : ۱ ق چ خ

روغن مایع : ۱ و ۱/۲ لیوان

سس خردل : ۱ ق غ خ

۱) آب و آرد را مخلوط کرده ، نمک ، سرکه و شکر را به آن را بیفزایید ، سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا مایه به صورت فرنی در آید.

۲) تخم مرغ و یک ونیم لیوان روغن مایع و یک قاشق غذا خوری سس خردل را با آن مخلوط کنید و به مدت دو دقیقه به هم بزنید و به مایغ اولی اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر به هم زدن خود ادامه دهید.

نوش جان

از دست ندهید:   درآمد چپ دست ها از راست دست ها کمتر است

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

یک پاسخ

  1. Sina berenji گفت:

    پسر آخه چقدر یه غذا می تونه خوشمزه باشه!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *