آشپزی| اشترودل گوشت

برای دیدن بهترین نتیجه از آموزش در این صفحه از مرورگر کروم استفاده کنید

اشترودل گوشت از نظر من بهترین و خوشمزه ترین غذا است دستور تهیه این غذای خوشمزه مشهدی رو در اس بی وب بخونید لازم به ذکر است در این دستور غذایی برای 4 نفر و در زمان 60 دقیقه آماده می شود

طرز تهیه اشترودل گوشت

اشترودل

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد : 250 گرم

تخم مرغ :2 عدد

مایه خمیر : 3 ق غ (قاشق غذاخوری)

روغن و نمک : به مقدار لازم

شیر : 1 پیمانه

مواد لازم برای مواد داخل اشترودل:

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

هویج : 1 عدد

سیب زمینی : 1 عدد

فلفل دلمه ای : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

رب گوجه فرنگی : 1 ق غ

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر:

1)آرد را خوب الک کرده داخل ظرف میریزیم . مایه خمیر را داخل کمی آب جوش حل کرده به آن اضافه میکنیم

2)بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و در انتها نمک و روغن مایع و شیر را میریزیم

3)مواد را به خوبی ورز میدهیم و می گذاریم به مدت 2 ساعت در یک جای گرم بماند

تهیه مواد داخل اشترودل

1)هویج ، سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد میکنیم و داخل روغن روغن تفت میدهیم

2)مقدار روغن نباید زیاد باشد. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و در این قسمت فلفل دلمه ای را خرد کرده به آن اضافه میکنیم و میگذاریم طلایی رنگ شود و در انتها نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم

3)خمیر که  حاضر شد آنرا به تکه های کوچک تقسیم میکنیم و به صورت بیضی در می آوریم مواد را داخل آن ریخته و یک سمت دیگر بر میگردانیم و انتهای آن را با چنگال سفت میکنیم

4)اشترودلها را داخل روغن به صورت کتلت سرخ میکنیم .این اشترودلها به همراه سس گوجه فرنگی خوشمزه تر میشود

سس پیشنهادی | سس کچاپ

اشترودل گوشت سس پیشنهادی

آب گوجه فرنگی : 1 فنجان

پودر سیر : 1 ق چ خ

سرکه : 1 فنجان

خردل : 1/2 ق چ خ

ترخون خشک : 1/2 ق چ خ

شکر : 1/2 ق م خ

فلفل ، نمک : به میزان لازم

مواد بالا را با نصف قاشق مربا خوری شکر و مقداری نمک و فلفل در یک بطری بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.آن را در یخچال بگذارید و در مواقع لازم مصرف کنید.

نوشیدنی پیشنهادی | لیموناد نعنایی

اشترودل گوشت نوشیدنی

شما می توانید این نوشیدنی خوشمزه را در زمان 75 دقیقه برای 2 نفر درست کنید و در آخر در کنار غذای خوشمزه سرو کنید

شاخه نعنای تازه : 2 پیمانه

آب : 2 پیمانه

شکر : 1 پیمانه

پوست لیمو : 3 عدد

1)درون قابلمه متوسطی ، آب ، شکر و پوست لیمو را بجوشانید ؛ مخلوط را آنقدر هم بزنید تا شکر آن حل شود.

2)قابلمه را از روی حرارت برداشته، نعنا را به آن اضافه کرده و م بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

3)ظرف را درب بسته به مدت یک ساعت در دمای محیط اتاق قرار دهید.

4)مایع را با یک صافی درون ظرفی ریخته و مواد جامد آن را جدا کنید.

5)شربت حاصله در ظرف در بسته درون یخچال به مدت 5 روز قابل نگ داری است.

اگر در این نوشته ایراد نوشتاری می بینید، آن قسمت از متن را انتخاب نموده و کلیدهای ترکیبی Ctrl+Enter را فشار دهید. این گزارش به دست نویسنده متن خواهد رسید.

مطالب مرتبط

2 دیدگاه‌

  1. ali گفت:

    سلام
    ممنون این غذا خیلی خوشمزه میشه…….

  2. Haji گفت:

    سلام. خیلی خوب توضیح دادید و پست خیلی شکیل هستش.
    من این غذا رو مشهد خوردم. خود شرکت رضوی اشترودل میزنه و خوشمزه هم هست. به خوانندگان هم پیشنهاد می کنم که امتحان کنند. موفق باشید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: