آشپزی| اشترودل گوشت

آشپزی| اشترودل گوشتReviewed by پوریا داوطلب on Aug 14Rating:

برای دیدن بهترین نتیجه از آموزش در این صفحه از مرورگر کروم استفاده کنید

اشترودل گوشت از نظر من بهترین و خوشمزه ترین غذا است دستور تهیه این غذای خوشمزه مشهدی رو در اس بی وب بخونید لازم به ذکر است در این دستور غذایی برای ۴ نفر و در زمان ۶۰ دقیقه آماده می شود

طرز تهیه اشترودل گوشت

اشترودل

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد : ۲۵۰ گرم

تخم مرغ :۲ عدد

مایه خمیر : ۳ ق غ (قاشق غذاخوری)

روغن و نمک : به مقدار لازم

شیر : ۱ پیمانه

مواد لازم برای مواد داخل اشترودل:

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

هویج : ۱ عدد

سیب زمینی : ۱ عدد

فلفل دلمه ای : ۱ عدد

پیاز : ۱ عدد

رب گوجه فرنگی : ۱ ق غ

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر:

۱)آرد را خوب الک کرده داخل ظرف میریزیم . مایه خمیر را داخل کمی آب جوش حل کرده به آن اضافه میکنیم

۲)بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و در انتها نمک و روغن مایع و شیر را میریزیم

۳)مواد را به خوبی ورز میدهیم و می گذاریم به مدت ۲ ساعت در یک جای گرم بماند

تهیه مواد داخل اشترودل

۱)هویج ، سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد میکنیم و داخل روغن روغن تفت میدهیم

۲)مقدار روغن نباید زیاد باشد. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و در این قسمت فلفل دلمه ای را خرد کرده به آن اضافه میکنیم و میگذاریم طلایی رنگ شود و در انتها نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم

۳)خمیر که  حاضر شد آنرا به تکه های کوچک تقسیم میکنیم و به صورت بیضی در می آوریم مواد را داخل آن ریخته و یک سمت دیگر بر میگردانیم و انتهای آن را با چنگال سفت میکنیم

۴)اشترودلها را داخل روغن به صورت کتلت سرخ میکنیم .این اشترودلها به همراه سس گوجه فرنگی خوشمزه تر میشود

سس پیشنهادی | سس کچاپ

اشترودل گوشت سس پیشنهادی

آب گوجه فرنگی : ۱ فنجان

پودر سیر : ۱ ق چ خ

سرکه : ۱ فنجان

خردل : ۱/۲ ق چ خ

ترخون خشک : ۱/۲ ق چ خ

شکر : ۱/۲ ق م خ

فلفل ، نمک : به میزان لازم

نوشیدنی پیشنهادی | لیموناد نعنایی

اشترودل گوشت نوشیدنی

شما می توانید این نوشیدنی خوشمزه را در زمان ۷۵ دقیقه برای ۲ نفر درست کنید و در آخر در کنار غذای خوشمزه سرو کنید

شاخه نعنای تازه : ۲ پیمانه

آب : ۲ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

پوست لیمو : ۳ عدد

۱)درون قابلمه متوسطی ، آب ، شکر و پوست لیمو را بجوشانید ؛ مخلوط را آنقدر هم بزنید تا شکر آن حل شود.

۲)قابلمه را از روی حرارت برداشته، نعنا را به آن اضافه کرده و م بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

۳)ظرف را درب بسته به مدت یک ساعت در دمای محیط اتاق قرار دهید.

۴)مایع را با یک صافی درون ظرفی ریخته و مواد جامد آن را جدا کنید.

۵)شربت حاصله در ظرف در بسته درون یخچال به مدت ۵ روز قابل نگ داری است.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

۲ پاسخ

  1. ali گفت:

    سلام
    ممنون این غذا خیلی خوشمزه میشه…….

  2. Haji گفت:

    سلام. خیلی خوب توضیح دادید و پست خیلی شکیل هستش.
    من این غذا رو مشهد خوردم. خود شرکت رضوی اشترودل میزنه و خوشمزه هم هست. به خوانندگان هم پیشنهاد می کنم که امتحان کنند. موفق باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *